Michiel van der Werf is per 1 januari jl. in dienst getreden en intussen ingewerkt als HSE-Q Manager bij SACHEM Europe B.V.

Michiel heeft ruime ervaring in het vakgebied: tot recentelijk was hij Manager Safety & Industrial Hygiëne bij Nyrstar in Budel.
Daarvoor werkte hij geruime tijd bij Tauw als Projectmanager Vergunningen en team manager Veiligheid. Naast het managen van projecten op het gebied van vergunningverlening, locatie ontwikkeling en BRZO ondersteuning was hij gedurende die periode HSE manager op een BRZO locatie. Verder heeft ondersteuning verleend aan vergunningsaanvragen voor ongeveer 45 (BRZO) bedrijven. Hij is verder nauw betroken geweest bij de implementatie van veiligheidsbeheerssystemen bij diverse bedrijven. Hij heeft daarvoor vergelijkbaar werk gedaan bij Tebodin en Reijngoud Veiligheid.
Michiel is zijn carrière gestart als toezichthouder en adviseur externe veiligheid.

SACHEM is verheugd om Michiel in ons team te mogen verwelkomen. Hij is een waardevolle toevoeging aan ons team om onze doelen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit vorm te geven.